Fandom

Recipes Wiki

Oshmare Korçe

42,425pages on
this wiki
Add New Page
Comments6 Share


Description Edit

Për 4 vetë.

Ingredients Edit

  • Miell misri 3 filxhanë çaji
  • qumësht 4-5 filxhanë caji
  • djathë 2 filxhanë kafeje
  • gjalpë 2-3 lugë gjelle
  • kripë

Directions Edit

  1. Në një enë me gjalpë, shtohet djathi dhe skuqet pak.
  2. Pastaj hidhet qumësht dhe pasi merr valë i shtohet miell misri, përzihet me shpejtësi që të mos krijohen kokërriza dhe piqet derisa të shkëputet nga anët e enës dhe të dalë yndyra.
  3. Vendoset në pjatë lugë-lugë dhe shërbehet e ngrohtë.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki