Fandom

Recipes Wiki

Lakror me miell misri

42,425pages on
this wiki
Add New Page
Comments4 Share


Description Edit

Për 4 vetë.

Ingredients Edit

  • miell misri 2 gota uji
  • ujë 2 gota
  • spinaq 1 kg
  • vaj 2-3 lugë gjelle
  • pak kripë

Directions Edit

  1. Mielli i misrit hidhet në një tenxhere me ujë të vluar me pak kripë dhe përzihet derisa të bëhet një shtrese e trashë.
  2. Hiqet nga zjarri, shtrohet në tavë të lyer me yndyrë.
  3. Mbi këtë shtrohet mbushja e përgatitur si për byrek me spinaq, sipër hidhet nje shtresë e hollë miell misri.
  4. Spërkatet me ujë e vaj dhe piqet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki