Fandom

Recipes Wiki

Çomlek me qepë

42,425pages on
this wiki
Add New Page
Comments0 Share


Description Edit

Për 4 vetë.

Ingredients Edit

  • qepë te vogla 1 kg
  • vaj 2 filxhanë kafeje
  • salcë 1 luge gjelle
  • verë një filxhan kafeje
  • hudhër një kokërr
  • kripë, piper, 2 fletë dafine

Directions Edit

  1. Qërohen qepet dhe siç janë të paprera skuqen në tigan me vaj pastaj shtohen në tenxhere.
  2. Pastaj në tigan hidhet një kokërr qepë e grirë hollë, kaverdiset pak, shtohet salcë dhe kaverdisen së bashku, shuhen me verë të kuqe dhe e leme te avulloje shtohet kripë, piper, ujë dhe hudhra.
  3. Tenxherja mbulohet mirë dhe lihet në zjarr te ngadalshëm për 20-30 minuta

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random Wiki